Skip to main content

Upute za prijavu na natjecanje IT

Poštovani voditelji škola/centara,

HŠSS od 15. do 17. svibnja u Poreču organizira Državno prvenstvo ŠSD-a za učenike s intelektualnim teškoćama.

Prijave učenika biti će ON-LINE, baš kao i za sva natjecanja dosada.

Ono što je novost jest da je sustav prijave potpuno nov.

Škole i Centri nemaju prije Državnog nikakvo natjecanje već se prijavljuju direktno.

Škola/Centar se prijavljuje tako da se na dobro poznatom linku za prijavu: natjecanja.skolski-sport.hr prijave koristeći korisničko ime i lozinku.

 

Škole i Centri taj podatak NEMAJU!!!

Korisničke podatke pokušati ćemo dostaviti školama /Centrima putem e-maila.  Imamo podatke od 62 škole/centra koji se zadnji puta (2018./2019 školske godine) nastupili na prvenstvu. Na te mailove će naša programska podrška uputiti e-mail s pristupnim podacima samo za tu školu.

PODATKE ZA PRIJAVU ĆE PROGRAMSKA PODRŠKA POSLATI U PETAK 29.4.2022.  TOKOM RADNOG DANA, TE ĆE TO BITI I POČETAK PRIJAVA EKIPA NA DRŽAVNO PRVENSTVO.

 

Drugi kanal komunikacije bili bi županijski tajnici školskih sportskih saveza

Stoga molimo sve voditelje koji u petak ne dobiju mail, bilo u sandučić ustanove ili na svoj ososbni, da svakako kontaktiraju ŽUPANIJSKOG TAJNIKA.

Popis i kontakte županijskih tajnika pronađite ovdje: https://www.skolski-sport.hr/zupanijski-savezi

 

Nakon što voditelj dobije pristupne podatke i na stranici natjecanja.skolski-sport.hr izvrši prijavu ovakav je slijed postupaka.

Nakon prijave klikne na riječ ovdje.

Na sljedećem ekranu odabere oznaku NATJECANJA IT

Sasvim desno na margini klikne na 9 malih plavih kvadratića.

 

Na sljedećem ekranu prekontrolira jesu li ispisani podaci njegove škole/centra te nastavi s popunjavanjem svih potrebnih podataka: Kime školskog sportskog društva (bez ŠSD, molim vas), treba li prijevoz ili žele ići u vlastitom aranžmanu, osobne podatke o voditeljima, telefon i e-mail.

Kad je to gotovo, klikne se dolje lijevo na SPREMI PRIJAVU

 

Na sljedećem ekranu se popunjavaju podaci o učenicima koji žele ići na natjecanje. Učenik obavezno MORA imati valjanu iskaznicu HŠSS-a.

 

Na kraju se opet klikne SPREMI PRIJAVU, a nakon toga ISPIŠI PRIJAVU.

 

Tako ispisanu prijavu ovjerava ravnatelj škole/centra, a voditelj sa sobom mora donijeti i svu liječničku dokumentaciju, te obrasce koji trebaju.

Obrasce preuzmite ovdje: https://skolski-sport.hr/index.php/dokumenti-hsss/propisnici

Na tom ćete mjestu naći i Propisnik natjecanja.

Bude li potrebe, molim vas da ili vi ili voditelji bez ustručavanja kontaktirate Gorana Jukić na telefon 099 222 6363 ili e-mail goran.jukic@skolski-sport.hr .

 

Htjeli bi da na Državnom prvenstvu sudjeluje što više škola i Centara obzirom da je ovo natjecanje najdugovječnije i jedino ovog tipa za učenike s intelektualnim teškoćama, na što smo jako ponosni.

Vaš HŠSS

OK, sve je jasno, vrati me na stranicu s koje sam došao/la.