Skip to main content

SVE „FRCA“ OD FAIR PLAY KARTONA

Protekli tjedan obilježili smo u fair play tonu – nekolicina vrijednih fair play kartona dodijeljena je odbojkašima, atletičarima, volonterima, a i voditeljima. Pročitajte novi izvještaj u kojem donosimo detalje.

2. Međunarodni Fair play dan obilježen je u Rovinju

Drugi Međunarodni Fair play dan obilježen je u Rovinju u srednjoj školi Zvane Črnje, provođenjem poznatih programskih aktivnosti koje je osmislio Hrvatski školski sportski savez u suradnbji s Hrvatskim fair play odborom.

U sklopu obilježavanja Međunarodnog fair play dana u našoj školi ponovo smo provelu Projekt "Tjedan fair playa u mojoj školi" u tjednu od 23. do 30. rujna 2021. godine. Nastavnice Melita Kolarec i Cristina Marangon na satovima TZK upoznale su učenike s osnovnim značajkama fair playa, ciljevima fair playa i pokazale primjere iz sporta, ali i svakodnevnog života.

Novo natjecanje - novi fair play kartoni!

U četvrtak, 9. prosinca 2021. u Sokolskom domu u Osijeku održana je Završnica državnog prvenstva u gimnastici za osnovne škole. Ponovno smo se upoznali s nevjerojatnim sportašima, od kojih su nam neki osvojili i posebni fair play karton.

2. Međunarodni Fair play dan obilježen je u Splitu - OŠ Spinut

U osnovnoj školi SPINUT-Split održan je 2. Međunarodni fair play dan.
U suradnji s HŠSS obilježili smo Međunarodni fair play dan tako da smo  na satima TZK razgovarali o fair play vrijednostima, međusobnom  poštovanju, prijateljstvu i poštivanju pravila ponašanja na sportskim  terenima.

Subscribe to fair-play