Skip to main content

Igram, pišem, lajkam

2012./2013. | 2013./2014. | 2014./2015. | 2015./2016. |2016./2017. |2017./2018. |2018./2019. |

Kliknite na školsku godinu za pregled izvještaja! 

 

PROČITAJTE REZULTATE NATJEČAJA 2022. OVDJE

 

 

Što je Projekt Igram, pišem, lajkam?

 

Projekt kojeg pokreće Hrvatski školski sportski savez s ciljem popularizacije školskog sporta među učenicima te veće i kvalitetnije promocije školskih sportskih natjecanja na županijskoj i državnoj razini.

Projekt je obnovljen 2021. godine te u modificiranom obliku kreće s radom 2022. kako bi okupio i educirao novu generaciju IPL učenika novinara koji će postati dio školske sportske zajednice.

 

Kako i tko sudjeluje u Projektu?

 

U projekt se mogu prijaviti svi zainteresirani srednjoškolci koji žele znati više o sportskom novinarstvu i izvještavanju o školskom sportu. U projektu će sudjelovati odabrani finalisti, učenici srednjih škola iz svih županija RH, koji će naučiti biti školski sportski novinari i izvještavanjem s državnih prvenstava boriti se za titulu najboljeg učenika novinara.

Ove godine, 2022. cilj nam je okupiti 21 učenika koji će pohađati edukaciju i izvještavati s državnih natjecanja u ovoj školskoj godini.

 

Gdje će se objavljivati radovi IPL novinara?

 

Članke i radove koje nam pošaljete, pregledat ćemo i objaviti na našim internetskim stranicama skolski-sport.hr i na našem Facebook profilu. Finalisti, koje će odabrati stručni žiri, naučit će kako izvještavati s državnih natjecanja i objavljivati na društvenim mrežama te će sami moći stvarati sadržaje za naše profile i stranice.

 

Što ako želim sudjelovati?

 

Pozivamo sve zainteresirane učenike i mentore da pročitaju upute za sudjelovanje i istraže kako se mogu prijaviti te da svoje radove pripreme za prijavu na natječaj. Više saznajte ovdje: 

 

Upute učenicima koji žele sudjelovati u projektu IPL (Igram, pišem lajkam).

Želim predati svoj rad (pronađite i upute o načinima slanja izvještaja).