Skip to main content

Webinar za provoditelje Projekta Vrtim zdravi film

Vrtim Zdravi Film dio je globalne Nestlé inicijative pod nazivom Nestlé for healthier Kids Global Programme, kojem je cilj educirati što više djece školske dobi o važnosti pravilne prehrane i bavljenja tjelesnom aktivnošću, u svrhe stjecanja pravilnih životnih navika.

Vrtim Zdravi Film educira učenike petih, šestih i sedmih razreda, te njihove roditelje kako bi poruke usvojili tijekom životne faze u kojoj formiraju svoje stavove i ponašanja te im pomažemo da usvoje zdrave navike koje će biti dio njihovih života i u kasnijoj dobi.

Broj učenika u školskoj godini 2019./2020. koji su bili uključeni u neposrednu provedbu Projekta „Vrtim zdravi film“ 13.763  i dokaz je da VZF program raste i razvija se te je odlično implementiran u sustav školskoga sporta.

Temeljem toga dobili smo na obostrano zadovoljstvo ukupno 8304 učenika sedmih razreda i 5459 učenika šestih razreda u osnovnim školama na području cijele Republike Hrvatske.

U tablici su podaci za učenike sedmih razreda u proteklih deset godina provedbe Projekta.

 

Deseta sezona Projekta u školskoj godini 2020./2021. okupit će ukupno oko 16000 učenika.

Projekt je odobren od strane Ministarstva turizma i sporta, Ministarstva zdravstva te Agencije za odgoj i obrazovanje.

Edukativni materijali kreirani su od strane stručnjaka nutricionizma te su usklađeni su s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Projekt provodi Hrvatski školski sportski savez.

Kako bi se Projekt mogao uspješno provesti u školama diljem Hrvatske, potrebna je edukacija za provoditelje projekta.

Suočeni s pandemijom i restrikcijama ove godine će Hrvatski školski sportski savez organizirati WEBINAR za sve voditelje projekta.

Webinar će se održati u subotu 14.11.2020. s početkom u 10 sati, a sudjelovanje će biti provoditelje biti će virtualno. Webinar će se moći pratiti na YouTube platformi na ovom linku: https://youtu.be/QApWHAcTE4c

Predavači će se također virtualno uključivati koristeći Zoom platformu.

Pozivamo sve provoditelje i ostale zainteresirane da prate webinar.

  Program webinara 14.11.2020.