Skip to main content

Virtualno, a stvarno! - finale Virtualnog plesnog showa uživo u Poreču

Školski plesni virtualni show ove će školske godine imati zaista neobično finale, usprkos pandemiji.

S veseljem vas obavještavamo da ćemo završnicu projekta već ove školske godine održati – UŽIVO!

Nakon prve faze virtualnog ocjenjivanja, prosudbeni tim sudaca, zajedno sa svima vama koji ste glasali za svoje omiljene uratke, proglasilo je pobjednike po kategorijama plesa u konkurenciji osnovnih i srednjih škola.

Rezultate možete pogledati OVDJE ( https://skolski-sport.hr/novosti/rezultati-plesnih-skupina-virtualnog-plesnog-show ).

Završnica natjecanja održava se u Poreču, gdje će se sve ekipe osnovnih škola okupiti u sportskoj dvorani Intersport (Plava laguna u Poreču) te uživo pred sucima, uz prijenos uživo na našim kanalima pokazati svoje umijeće plesa i pripremljene koreografije.

Natjecanje će trajati dva dana; 10. lipnja planiran je dolazak, svečano otvaranje i online ocjenjivanje finalista u kategoriji srednjih škola. Nažalost, pobjednici u kategoriji srednjih škola neće biti prisutni na Završnici u Poreču jer srednjoškolci u isto vrijeme imaju puno maturalnih obaveza - s kojima im želimo puno sreće!

U petak 11. lipnja održat će se natjecanje u svim kategorijama za osnovne škole, proglasit će se pobjednici, a u popodnevnim je satima predviđen polazak kućama.

Prijevoz i boravak za sve natjecatelje osigurat će Hrvatski školski sportski savez, a natjecatelji će prije odlaska u Poreč o trošku HŠSS-a obaviti brzi antigenski test na virus Sars-CoV-2. Svi natjecatelji, čiji je test negativan, ulaze u autobus i dolaze u Poreč na ovo posebno dvodnevno izdanje Školskog plesnog virtualnog showa. Cijelo događanje bit će održano pod trenutno valjanim epidemiološkim mjerama.

Za sva pitanja i nejasnoće, potičemo voditelje svih skupina koje nam se pridružuju u četvrtak da nam se jave sa svojim pitanjima.

Zajedno se veselimo novom početku i otvaranju aktivnosti, kao i nastupu naših talentiranih plesača! Vidimo se u Poreču već sljedeći tjedan!