Skip to main content

Tip Top Generation: pridružite nam se na Tip Top Festu u Vinkovcima!

Ovogodišnje multisportsko Državno prvenstvo za učenike 5. i 6. razreda u Vinkovcima obogatit će i TIP TOP FEST – mali multimedijski edukativni festival kojim predstavljamo novi projekt Tip Top Generation!

Hrvatski školski sportski savez školsku godinu bogatu sportskim aktivnostima i školskim prvenstvima u čak 16 sportova završava velikim Državnim prvenstvom školskih sportskih društava Republike Hrvatske za 5. i 6. razrede u Vinkovcima. Preko tisuću mladih školskih sportaša natjecat će se u sportovima:  mini nogomet, futsal, košarka, odbojka, rukomet, graničar te atletika.

Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske za 5. i 6. razrede u najstarijem gradu Europe ponovno okupiti stotine učenica i učenika kroz četiri aktivna sportska dana iz svih županija Lijepe Naše. Hrvatski školski sportski savez održava Državno prvenstvo u graničaru 1. lipnja 2023. godine od 17 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Gorana Kovačića Vinkovci na kojem će se predstaviti novi projekt Hrvatskog školskog sportskog saveza i Health Huba - TIP TOP GENERATION!

Sportašice i sportaši Državnog prvenstva za 5. i 6. razrede imat će priliku snimati #TipTopGeneration Tik Tok Challenge s učenicima novinarima projekta „Igram, pišem, lajkam“, sudjelovati u aktivnostima Mission Oxygena, probati voće i zdrave smoothije Nestle-a, partnera projekta Vrtim zdravi film, te uživati u plesnim nastupima Plesnog studija Illusion! Kako se naši sportaši i svi zainteresirani mogu uključiti?

„Igram, pišem, lajkam“

Pronađite Igram, pišem, lajkam učenice novinarke koje u dvorani fotografiraju, snimaju intervjue i traže #tiptop sportašice i sportaše za Tik Tok Challenge – udružite snage i smislite kratki video koji možete snimiti u dvorani kako biste pokazali da ste aktivni član Tip Top generacije! Više o challengeu pročitajte ovdje.

Vrtim zdravi film!

Udruženi u misiji da djeca i mladi nauče o tanjuru pravilne prehrane i kako se zdravije hraniti, Nestle, partner projekta Vrtim zdravi film, stiže u Vinkovce sa savjetima i praktičnim demonstracijama pripreme zdravih smoothieja i voćnim zalogajima za sve posjetitelje Tip Top Festa!

Plesni studio Illusion

Plesni studio Illusion djeluje već 12 godina na području Osijeka, a u Vinkovcima nešto više od tri godine te se razvija u stilovima jazz dance, commercial dance i lyrical Jazz, a iza sebe broji mnoge nastupe na području Osijeka i okolice – publika ih posebno pamti po izvrsnom predstavljanju u polufinalu Supertalenta, stoga pozivamo sve da pogledaju njihove nastupe i zaplešu s njima!

Mission Oxygen: Hrvatska

Kako bismo naučili više o nepušenju i važnosti prevencije ovisničkih ponašanja, pogotovo među mladima, povodom Svjetskog dana borbe protiv pušenja #NoTobaccoDay pridružit će nam se tim iz Mission Oxygena, partnera na projektu Tip Top Generation koji će provesti i kratki kviz o nepušenju i podijeliti nagrade najhrabrijim i najboljim sudionicima kviza.

Turistička zajednica grada Vinkovaca

A za sve koji s Tip Top Festa iz Vinkovaca žele ponijeti lijepe uspomene pobrinula se Turistička zajednica grada Vinkovaca koja će nam na nekoliko štandova predstaviti originalne vinkovačke proizvode – licitarska srca i drvene igračkice za djecu.

Na svim aktivnostima moći će sudjelovati sportašice i sportaši Državnog prvenstva za 5. i 6. razrede, ali i sva zainteresirana djeca i mladi s područja Vinkovaca, pa vas pozivamo da nam se pridružite 1. lipnja 2023. od 17 sati u Osnovnoj školi Ivana Gorana Kovačića Vinkovci!

Datum početka
01/06/2023
Datum završetka
01/06/2023