Skip to main content

SVE INFO NA JEDNOM MJESTU – Državno prvenstvo za učenike s intelektualnim teškoćama

Hrvatski školski sportski savez objavljuje više informacije vezanih za novo natjecanje za učenike s intelektualnim teškoćama koje će se održati u Poreču od 6. do 8. ožujka 2023. godine.

Prijave za Državno prvenstvo za učenike s intelektualnim teškoćama još NISU OTVORENE, no HŠSS objavljuje informacije o natjecanju kako bi se svi zainteresirani za sudjelovanje mogli na vrijeme pripremiti.

Državno prvenstvo za učenike s intelektualnim teškoćama održat će se od 6. do 8. ožujka 2023. godine u Poreču u sportovima: ATLETIKA, STOLNI TENIS I PLIVANJE (7. ožujka) te ŠTAFETNA IGRA i PIKADO (8. ožujka). S obzirom na promjene u provedbi natjecanja i novog sporta – pikada, pozivamo sve da pročitaju i Propisnik Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske za učenike s intelektualnim teškoćama koji se nalazi OVDJE.

Pozivamo sve zainteresirane da pročitaju nove informacije koje možete pronaći OVDJE. Ova će se stranica redovito ažurirati te će na njoj biti sve obavijesti o natjecanju, prijavama, rasporedu i eventualnim promjenama.

Na navedenoj poveznici stoje upute za PRIJAVU U PORTAL HŠSS-a (za one učitelje i djelatnike koji dosad to nisu učinili) te IZRADU ISKAZNICA (koja je obavezna za sve sudionike natjecanja).

Za sva pitanja slobodni ste se javiti na goran.jukic@skolski-sport.hr, a u iznimnim slučajevima nazovite 099 222 6363.

 

KLIKNI ZA SVE INFORMACIJE O DP ZA UČENIKE S INTELEKTUALNIM TEŠKOĆAMA

Datum početka
06/03/2023
Datum završetka
08/03/2023