Skip to main content

REZULTATI: natječaj za edukaciju "Igram, pišem, lajkam"

Objavljujemo rezultate natječaja u sklopu projekta "Igram, pišem, lajkam" - 21 učenika novinara pozivamo na edukaciju sportskog novinarstva koja će se održati u Poreču, od 3. do 6. ožujka 2022. godine.

 

S velikim vas zadovoljstvom obavještavamo o imenima finalista natječaja „Igram, pišem, lajkam“ koji su pozvani na novinarski kamp, tj. edukaciju sportskog novinarstva Hrvatskog školskog sportskog saveza.

Stručni žiri u sastavu troje komunikacijskih (sportskih) stručnjaka te ujedno i naših predavača; Ivanka Toma, Marin Šarec i Ivan Fedor; ocijenili su šifrirane radove prema sljedećim kriterijima:

  • ispunjavanje novinarske forme  (10 bodova)
  • stil pismenog ili usmenog izražavanja (10 bodova)
  • ukupni dojam o radu (10 bodova)

te dodijelili individualne bodove u maksimalnoj vrijednosti od 90 bodova (30x3). Tako su odabrali po jedan najbolji rad iz svake prijavljene županije. S obzirom da iz pet županija nismo primili prijave, a imali smo mnogo prijava koje su bile izvrsne, ali nisu osvojile najviše bodova u svojoj županiji, odlučili smo na edukaciju pozvati još pet izvrsnih učenika novinara koji su osvojili veoma visok broj bodova prema zadanim kriterijima.

  OBAVIJEST O FINALISTIMA PROJEKTA "IGRAM, PIŠEM, LAJKAM" 2022.

Učenici novinari pozvani na edukaciju su: 

 

Čestitamo svim učenicima i mentorima koji su pozvani sudjelovati u projektu, a zahvaljujemo i svima čije smo izvrsne prijave pročitali, ali ih ove godine nismo mogli uključiti u našu edukaciju.

 

Svi učenici/mentori koji žele uvid u svoje ocjene prema kriterijima i komentare stručnog žirija na poslane radove, mogu se javiti na ipl@skolski-sport.hr gdje ćemo im poslati rezultate.

VAŽNO!

Mentore će do 28. veljače 2022. kontaktirati koordinatori projekta kako bi ih obavijestili o detaljima putovanja, smještaja i rasporeda edukacije.

Pozivamo sve mentore da na OVOJ poveznici prouče Upute voditeljima/mentorima, te da potvrde s učenicima postojanje i valjanost e-iskaznice HŠSS-a i pripreme (ispune i ovjere) prijavni list s podatcima učenika.

 

KLIKNI ZA NAJNOVIJE INFORMACIJE O NOVINARSKOM KAMPU 2022.

 

Veselimo se susretu i višednevnom radu s našim novim učenicima novinarima!

 

.

Datum početka
03/03/2022
Datum završetka
06/03/2022