Skip to main content

Patricia Herceg nova je ambasadorica školskog sporta!

Ovu suradnju Patricia je objavila na prvom ikada Državnom prvenstvu u sportskom plesu koje je održano 6. ožujka u Poreču! Hrvatski sportski plesni savez i HŠSS tako potvrđuju još jednu uspješnu suradnju kojom će zajedno raditi na popoulaziranju plesa među mladim školarcima.

 

Patricia Herceg nova je ambasadorica školskog sporta! Hrvatski školski sportski savez u 2022. godini s Hrvatskim sportskim plesnim savezom organizira prvo Državno prvenstvo u sportskom plesu te na samom događanju predstavlja svoju novu ambasadoricu. Patricia se predstavila plesačicama i plesačima, čestitala im na uspješnom natjecanju te izrazila veselje što će sportski ples zaživjeti i u sve više škola - svima je poručila da ne odustaju od svojih snova i talenata, a potom s našim sportašima i zaplesala.

Patricia Herceg višestruko je nagrađivana nacionalna reprezentativna u standardnim i latinsko-američkim plesovima te je predsjednica Komisije sportaša Hrvatskog sportskog plesnog saveza. Iza nje je zavidna plesna karijera koju je započela s tek sedam godina u Zagrebu; danas predstavlja Hrvatsku diljem Europe te potvrđuje želju da ples promovira u školama:

“Svim plesačima koji se dugo bave plesom, a i onima koji možda danas na sportskom plesu prvi puta stupaju na plesni podij, želim da žive svoje snove i ne odustaju - ustrajanje, trud i hrabrost dio su svakog sporta, pa tako i plesa. Želim svima da se nastave truditi i uživati u onome što rade!”

 

Zahvaljujemo Patriciji i Hrvatskom sportskom plesnom savezu na ovoj suradnji! 

INTERVJU S PATRICIJOM HERCEG by IPL NOVINARKE Ema Vidović & Petra Posavec

Datum početka
14/04/2022
Datum završetka
13/06/2022