Skip to main content

Državno prvenstvo u sportskom plesu - nove upute i detalji Propisnika

Hrvatski školski sportski savez i Hrvatski sportski plesni savez pripremili su upute za Državno prvenstvo u sportskom plesu. Prezentaciju za profesore i voditelje školskih sportskih društava pronađite u nastavku.

 

Sportski ples novi je školski sport od 2021. godine, odnosno nastavak Virtualnog plesnog showa, koji omogućuje plesačicama i plesačima osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske da sa svojim školskim kolegama pripremaju koreografije i natječu se na državnoj razini. Prošle godine pozdravili smo ukupno 330 sudionika natjecanja u mješovitim kategorijama i tri plesna stila. Ove godine natjecanje se održava prema modificiranom Propisniku Državnog prvenstva školskih sportskih društava Republike Hrvatske koji možete pronaći OVDJE

 

Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Hrvatskim sportskim plesnim savezom pripremio je Upute za voditelje školskih sportskih društava koji bi željeli prijaviti svoju ekipu u jednu od kategorija sportskog plesa. U prezentaciji Tehnička komisija opisuje glavne promjene u Propisniku te prikazani primjeri plesnih stilova kako bi svi voditelji svoje ekipe prijavili u točan plesni stil.

 

 PREZENTACIJA - Sportski ples u školskom sportu 2022/2023

 

Pozivamo sve zainteresirane profesore i učenike koji žele saznati više o Državnom prvenstvu u sportskom plesu da preuzmu prezentaciju. HŠSS i Tehnička komisija u sportskom plesu stoji na raspolaganju za sva dodatna pitanja. 

Datum početka
26/11/2022
Datum završetka
25/01/2023