Skip to main content

Antonio Kamenjašević novi je ambasador školskog sporta!

Suradnja s Hrvatskim hrvačkim savezom je, osim novog Državnog prvenstva u hrvanju za osnovne škole koje nas očekuje u ožujku, ostvarila i jedno divno partnerstvo s Antoniom Kamenjaševićem koji postaje novi ambasador školskog sporta. 

 

 

Antonio se hrvanjem počinje baviti 2006. godine u Hrvačkom klubu „Metalac“, zatim se Hrvački klub „Klinča Sela“ odvaja od Hrvačkog kluba ˝Metalac˝ te postaje hrvački klub ˝Klinča Sela 1991˝. “Do početka srednje Škole hrva u HK“ Klinča Sela 1991˝ nakon čega se opet vraća u HK ˝Metalac˝. Konačno 2020. godine prelazim iz HK ˝Metalac˝ u HK ˝Herkul˝. 2020. godine Premijer Hrvatsku Hrvačku Ligu odlučio sam hrvati za HK „Sesvetski Kraljevac" - piše u svom profilu. 

Danas je europska bronca, a iza njega su mnogi nastupi i vrijedne medalje! O svojoj sportskoj karijeri kaže: “U budućnosti bih volio osvajati europske i svjetske naslove te bih volio nastupit na OI te ostvarit vrhunski rezultat.” Njegova ambicija, sportski duh, odgovornost i ljubav prema sportu čine ga izvrsnim dodatkom našem timu ambasadora koji će, uz ostvarivanje izvrsnih rezultata i sportskih postignuća, promicati školski sport, važnost pravilne prehrane i zdravog života te motivirati naše mlade sportaše na nastavak sportske karijere.

 

“I sam sam kao osnovnoškolac sudjelovao u školskim sportskim natjecanjima i to me usmjerilo u vrhunski sport i konačno u hrvatsku hrvačku reprezentaciju”, rekao je Kamenjašević u svom virtualnom javljanju prije Državnog prvenstva u hrvanju te svim natjecateljima poručio: “Sretno svima u Završnici i vidimo se u Poreču!”

Kamenjašević će posjetiti mlade osnovnoškolce koji se natječu na prvoj Završnici državnog prvenstva u hrvanju, sportu koje je svojom kvalitetom i brojem učenika koje uključuje zaslužio titulu školskog sporta. Veseli nas što će nas upravo Kamenjašević podsjetiti kakva budućnost možda očekuje mlade sportske talente koje ćemo upoznati sljedećeg tjedna u Poreču. 

Zahvaljujemo našem novom ambasadoru, a i Hrvatskom hrvačkom savezu na početku jedne izvrsne i, nadamo se, dugogodišnje suradnje! Sve informacije o nadolazećem natjecanju pronađite OVDJE - vidimo se uskoro!

Datum početka
26/03/2022
Datum završetka
25/05/2022