Skip to main content

Andrej Gaćina novi je ambasador školskog sporta!

Velika imena naših školskih sportova nastavljaju nam se javljati - novi ambasador školskog sporta je stolnoteniski reprezentativac Andrej Gaćina! Veseli nas što još jedno veliko ime želi ukazati na važnost školskog sporta u životima naših najmlađih i što će svojim primjerom motivirati buduće stolnotenisače.

 

Andrej Gaćina dio je hrvatske muške stolnoteniske reprezentacije, jedan od najpoznatijih hrvatskih stolnotenisača, te odnedavno, ambasador školskog sporta! Prihvaća ovu ulogu kako bi upoznao mlade stolnoteniske talente, od kojih će ga neki jednoga dana možda naslijediti i nanizati barem dio njegova dosadađnjeg uspjeha te kako bi svima zainteresiranima za stolni tenis potvrdio koliku ulogu školski i mladi klupski sport ima u razvoju vrhunskih sportaša. 

Rođen je u Zadru 21. svibnja 1986., a stolnim tenisom bavi se već preko 25 godina. Sa stolnim tenisom se upoznaje već s osam godina, a ubrzo kreću i prvi pehari. 

Za sport023 je rekao: “Moram priznati da sam prije četiri-pet godina shvatio da baš volim stolni tenis. Volim trenirati i natjecati se, i nijedan odlazak na trening ne pada mi teško.” Takvu motivaciju vidimo i kod naših najmlađih na svim našim natjecanjima, pa se posebno veselimo ovoj suradnji. Upoznajte ga bolje u ovom podcastu, a pratite njegova postignuća i na našim kanalima.

 

Igrač je koji mnogo putuje, redovito ostvaruje izvrsne rezultate, a pritom služi kao odličan primjer izdržljivosti i redovite prilagodbe za sve koji se u svojem sportu također susreću s ozljedama. Trenutno je 49. igrač svijeta te se nadamo da će njegova pozicija na listi najboljih samo rasti novim uspjesima, kao i njegovo zalaganje za promicanje školskog sporta. 

 

Zahvaljujemo Andreju i Hrvatskom stolnoteniskom savezu te se veselimo susretu uživo!

Više o Hrvatskom stolnoteniskom savezu i Andreju pročitajte OVDJE.

 

Datum početka
15/01/2022
Datum završetka
16/03/2022