Skip to main content

15. Kolegij tajnika održan u Vinkovcima

15. Kolegij tajnika susret je predsjednika i tajnika županijskih saveza školskih sportskih društava koji se organizira s ciljem dijeljenja iskustava i razvoja organizacije i provedbe natjecanja i projekata Hrvatskog školskog sportskog saveza na svim razinama. Na ovogodišnjem susretu pridružili su se predstavnici gotovo svih županija u Vinkovcima od 2. do 4. lipnja 2023. godine.

Županijski predsjednici i tajnici sudjelovali su na svečanom otvaranju i dodjeli medalja Državnog prvenstva za učenike 5. i 6. razreda u atletici, a potom poslušali prezentacije gostiju - pridružili su nam se Hrvatski rukometni savez i tvrtka Sofascore s prijedlozima suradnje u nadolazećim državnim prvenstvima.

Predstavljen je i novi Vremenik državnih prvenstava za sljedeću školsku godinu te su najavljene modifikacije Propisnika natjecanja s ciljem bolje provedbe natjecanja na svim razinama, a županijski su predsjednici i tajnici imali priliku podijeliti iskustva s natjecanja protekle školske godine.

Hrvatski školski sportski savez najavio je i predstavio i dva nova projekta koja će krenuti s provedbom u listopadu 2023. godine kako bi županijski savezi mogli pripremiti provedbu u svojim školama.

Uz prigodan izlet i druženje, tim Hrvatskog školskog sportskog saveza i županijski savezi spremni su krenuti u pripremu za novu školsku godinu.

Datum početka
02/06/2023
Datum završetka
04/06/2023