Skip to main content

Iskaznice

ISKAZNICA

HRVATSKOG ŠKOLSKOG ŠPORTSKOG SAVEZA

Iskaznica Hrvatskog školskog športskog saveza je identifikacijski dokument učenika koji je član školskog športskog društva.

Od početka 2019. zbog kvara u sustavu izrade Iskaznice HŠSS-a nismo bili u mogućnosti izrađivati i slati Iskaznice.

Od 15.7.2019. godine HŠSS krenuo je s izdavanjem eIskaznica Hrvatskog škotskog sportskog saveza.

 

Klikni i zatraži zahtjev za izdavanje eIskaznice HŠSS-a

 

 

nova iskaznica

 

 

Istog dana na adrese elektroničke pošte poslane su eIskaznice koje korisnici  preuzimaju (kao .PDF datoteku) preko poveznice (http://iskaznice.skolski-sport.hr)  gdje na web sučelju upisuju korisničko ime i lozinku koju su dobili u poruci elektronske pošte.

 

iskaznice login

 

U proceduri izdavanja eIskaznice suštinska je promjena da se tražiteljima  više neće izrađivati i slati plastična kartica, već će tražitelj na adresu elektronske pošte, koju je ostavio u postupku predaje Zahtjeva za izdavanjem eIskaznice, stići poruka elektroničke pošte u kojoj će biti poveznica (http://iskaznice.skolski-sport.hr)  te korisničko ime (adresa elektroničke pošte ) i lozinka za pristup.

 

sucelje iskaznice

 

Svima tražiteljima istog dana u drugoj poruci elektronske pošte poslana je i Privola koju bi roditelj ili zakonski zastupnik vlasnika eIskaznice trebao potpisati i  tako potpisanu poslati fizičkom poštom:

1. Hrvatski školski sportski savez Buzinski prilaz 2, 10000 Zagreb

2. U županijsku organizaciju školskog sporta.

 

Klikni OVDJE za popis adresa županijskih organizacija. Postupak za traženje nove eIskaznice ne mijena se. Na web sučelju (http://skolski-sport.hr/index.php/iskaznice/nova-iskaznica/ ) zatraži se izdavanje i ostave podaci i slika. Na adresu elektroničke pošte dobiti ćete zahtjev u kojem je i tekst privole. Zahtjev ispišite u dva primjerka.  Jedan zadržite i koristite dok vam ne stigne eIskaznica, a drugi pošaljite u HŠSS.

 

Pravilnik o Iskaznicama HŠSS-a by Goran Jukić

PDF icon PRAVILNIK O ISKAZNICI HŠSS-a (319 KB)

PDF iconDOPIS RAVNATELJIMA OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA (348 KB)

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Sport Vision klikni i provjeri, sportsku opremu.

 

NATRAG NA DOKUMENTE