Skip to main content

#ostajemdomaizazov

#ostajemdomaizazov namijenjen je učenicima osnovnih i srednjih škola kako bi dane koje provode doma sebi i ostalim učenicima učinili zanimljivijim, zabavnim i tjelesno aktivnim.

Državno prvenstvo u košarci

Dragi učenici, dragi voditelji, Državno prvenstvo školskih sportskih društava u košarci za školsku godinu 2019./2020. održati će se od 6. do 10. ožujka u Zadru u Sportskoj dvorani Višnjik te u Dvorani Jazine, Dvorani Sukošan i Dvorana Bibinje. Natjecanje učenika osnovnih škola biti će od 6. do 8. ožujka, a natjecanje srednjih škola od 8. do 10. ožujka. Na natjecanju će nastupiti 24 ekipe u konkurenciji dječaka i 23 ekipe u konkurenciji djevojčica, 24 ekipe u konkurenciji mladića i 21 ekipa u konkurenciji djevojaka. Polazak na put za učenike osnovnih škola je 6. ožujka 2020.

Raspored prijevoza za FUTSAL

Dragi učenici, dragi voditelji,

Državno prvenstvo školskih sportskih društava u FUTSALU za OSNOVNE ŠKOLE za školsku godinu 2018./2019. održati će se 28. do 30.4 u Poreču. 

Državno prvenstvo školskih sportskih društava u FUTSALU za SREDNJE ŠKOLE za školsku godinu 2018./2019. održati će se 30.4. do 1.5 u Poreču.

Polazak na put za učenike OSNOVNIH ŠKOLA je 28. travnja 2019. prema rasporedu koji ćete naći ispod.

Virtualni plesni show za osnovne škole

VIRTUALNI PLESNI SHOW OSNOVNE ŠKOLE
Podsjećamo da smo rok za prijavu pomaknuli na 23.4,a za objavu uradaka na 25.4. Promoviranje uradaka, skupljanje lajkova, glasova trajat će do 1.5, a rezultate najboljih objavit ćemo 3.5.
Tri najbolje plasirane ekipe dobit će pravo sudjelovanja na završnici DP u Vinkovcima za 5. i 6. razrede.

Rezultati uživo hrvatskih ekipa

Pratite uživo rezultate hrvatskih ekipa na ISF Svjetskom odbojkaškom prvenstvu za učenike mlađe od 15 godina.

Hrvatska nastupa na svjetskom prvenstvu s dvije ekipe. U konkurenciji dječaka nastupa školsko sportsko društvo VIDRA Osnovne škole Marina Držića i Zagreba Ždrijebom je određeno da VIDRA igra u skupini B zajedno s Francuskom, Španjoslakom i Nizozenskom Dolje je tablica s rezultatima skupine B (Prva faza) sve rezultate Svjetskog prvenstva pratite OVDJE

Raspored prijevoza za sudionike Svjetskog prvenstva

Organiziran je prijevoz za Svjetsko školsko odbojkaško prvenstvo za učenike mlađe od 15 godina koje se održava u Poreču od 30.3. do 6.4. 2019. godine.

Ptredstavnici Hrvatske na natjecanju biti će pobjednici netom završenog prvenstva školskih sportskih društava.

Tako će u konkurenciji djevojčica nastupiti članovi ŠSD-a Tinka Osnovne škole Tina Ujevića iz Osijeka, a kod dječaka biti će to članovi ŠSD-a Vidra Osnovne škole Marina Držića i Zagreba.

ORGANIZACIJA MEDICINSKE SLUŽBE

U organizaciju Svjetskog školskog odbojkaškog prvenstva biti će uključena srednja škole iz Zagreba. U aktivnosti vezane uz natjecanje biti će uključeni učenici: Škole za medicinske sestre Vinogradska, Zagreb i to kroz Pilot-projekt „ Medicinari u školskom sportu“. Na Svjetskom školskom odbojkaškom prvenstvu sudjelovat će najbolji nagrađeni učenici Škole.

       

Promjene u vremeniku za državno prvenstvo

Obzirom na tehničke poteškoće, termini rukometnih Završnica u Poreču bit će:

  •  2. do 4. svibnja 2019. godine - OSNOVNE ŠKOLE;
  •  4. do 6. svibnja 2019. godine - SREDNJE ŠKOLE.

Veselimo se dolasku velikog broja rukometaša Lijepe Naše.

Ždrijeb skupina za svjetsko prvenstvo

Ždrijeb skupina na prvom Svjetskom obojkaškom prvenstvu za učenike ispod 15 godina održati će se 29.3.2019. u dvorani Intersport u Poreču s početkom u 10 sati

Prijenos možete pratiti uživo.

Rezultati ždrijeba

DJEČACI

Hrvatski će na prvenstvu predstavljati pobjednici ovogodišnjeg državnog prvenstva školsko sportsko društvo Vidra OŠ Marina Držića iz Zagreba.

Subscribe to Vijesti