Skip to main content

Vinkovci: Otvorili smo posljednje školsko sportsko prvenstvo ove školske godine!

Grad Vinkovci ponovno su domaćin školskog sportskog prvenstva za 5. i 6. razrede. Svečanim otvaranjem pozdravili smo sudionike Državnog prvenstva školskih sportskih društava za učenike 5. i 6. razreda u futsalu, mini nogometu, košarci, odbojci, rukometu te graničaru.

Uvodnu riječ imao je predsjednik HŠSS-a Zlatko Kraljević koji je mališanima poručio: "Neka pobjede najbolji, a oni koji će izgubiti, nisu izgubili jer su došli ovdje, na veliku i dinamičnu Završnicu."

Predsjednik Kraljević naglašava da je školska godina možda pri kraju, no da školski sport nastavlja djelovati kroz Sportske praznike i Tip Top Generation. 

Na otvaranju su nas pozdravili i Mirna Kravić, pomoćnicu pročelnika Upravnog odjela za sport, mlade i demografiju iz Vukovarsko-srijemske županije te zamjenik pročelnice Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mario Jurić iz Grada Vinkovaca, a svečanosti su uveličali i legionari Udruge Prima Valentiniana Vinkovci i plesači Plesnog studija Illusion.

Zagrijanom atmosferom i dječjim osmijesima najavili smo TIP TOP FEST, predstavljanje Tip Top Generation projekta koji Hrvatski školski sportski savez provodi s Health Hubom.

Više o sutrašnjim natjecanjima pročitajte ovdje, a što nas očekuje na Tip Top Festu saznajte ovdje!

 

Datum početka
31/05/2023
Datum završetka
03/06/2023