Skip to main content

OBLAČNO JUTRO, VEDRA LICA; održano Državno prvenstvo u krosu

Nakon badmintonaša, u Poreč su nam stigli trkači na Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske u krosu. Pogledajte rezultate.

Kišno poslijepodne 25. studenoga proveli smo u hotelu Molindrio u Poreču dočekujući naše trkače iz cijele Hrvatske. Fina hrana, unutarnji bazen i teretana ublažili su nestrpljivo iščekivanje sljedećeg jutra, kada započinje Završnica državnog prvenstva u krosu. 

Na naše veselje, oblaci su odlučili sačuvati kišu te je natjecanje u krosu započelo na vrijeme, a sve su utrke prošle izvrsno i na vrijeme. Naši su sportaši u svim kategorijama ostvarili fenomenalne rezultate i svaku utrku otrčali s mnogo snage, želje i entuzijazma. 

A evo nam i pobjednika:

Službene rezultate (pojedinačne i ekipne) pročitajte OVDJE.

Fotografije s natjecanja pronađite OVDJE, a highlights video donosimo u nastavku: 

 

Javila nam se i naša ambasadorica, atletičarka Blanka Vlašić koja je pohvalila sve ovogodišnje trkače i poželjela im sreću u svim drugim pothvatima.

 

Veliko hvala zaslužuju i svi motivirani voditelji koji su svoje učenike pripremali i vodili na ovo natjecanje te pomogli u našoj namjeri da ponovno počnemo provoditi Državna natjecanja u školskom sportu. Čestitamo svima na odlučnosti i spremnosti, kao i na vrhunskim rezultatima!

 

Datum početka
27/12/2021
Datum završetka
25/02/2022