Skip to main content

Objavljen VREMENIK NATJECANJA u školskom sportu za školsku godinu 2023./2024.

Vremenik državnih školskih sportskih natjecanja izglasan je na 8. sjednici Izvršnog odbora HŠSS-a te stupa na snagu 19. svibnja 2023. godine. Pogledajte raspored i lokacije Državnih prvenstava u školskom sportu koja nas očekuju sljedeće školske godine!

 

Natjecanja će se održavati u Poreču, Vinkovcima, Osijeku, Rijeci i Puli. Planirana su natjecanja u sljedećim sportovima: kros, šah, plivanje, judo, hrvanje, sportski ples, gimnastika, badminton, odbojka, atletika, rukomet, stolni tenis, futsal, košarka te mini nogomet i graničar.

 

Natjecanja koja prethode Državnim prvenstvima (školska, županijska i međužupanijska natjecanja) organizirat će se pravovremeno u skladu s ovim Vremenikom. Sve zainteresirane sportaše, profesore, roditelje i učenike pozivamo da pogledaju planirane datume i lokacije Državnih prvenstava u novoj školskoj godini. 

 

Odluku o Vremeniku održavanja Državnih prvenstava školskih sportskih društava Republike Hrvatske u školskoj godini 2023./2024. u cijelosti pročitajte i preuzmite OVDJE.

Datum početka
04/09/2023
Datum završetka
21/06/2024