Skip to main content

Krapinsko-zagorska županija: Donacija sportske opreme osnovnim i srednjim školama

U Osnovnoj školi Gornje Jesenje je 5. lipnja 2023. godine, u organizaciji Županijskog školskog sportskog saveza Krapinsko-zagorske županije, održana svečana dodjela paketa sportske opreme osnovnim i srednjim školama Krapinsko – zagorske županije. ŽŠSS KZŽ je nabavio sportsku opremu za 32 osnovne i 9 srednjih škola.

Dodjeli su prisustvovali: pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirjana Smičić Slovenec, prof. geol. geogr. i dipl. bibl. glavni tajnik HŠSS dr. sc. Ivan Dujić, ravnateljice i ravnatelji osnovnih i srednjih škola, predsjednik ŽŠSS KZŽ Siniša Kuhta, glavni tajnik ŽŠSS KZŽ Radovan Cesarec, član Skupštine Dražen Vinski i predsjednice i predsjednici ŠSD.

Iz prezentacije smo informirani da je ŽŠSS KZŽ u nastavnoj godini 2022./2023. organizirao sportska natjecanja u trajanju od 83 dana na kojima su sudjelovala 4 073 učenika.

Tijekom cijele nastavne godine u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza i ŽŠSS KZŽ provođeni su sljedeći projekti: Univerzalna sportska škola, Vježbaonica, Vrtim zdravi film, Volontiranje i Igram, pišem, lajkam.

Za period ljetnih praznika najavljen je projekt Sportski praznici. Na području KZŽ Sportski praznici će se održavati u SŠ Krapina, Krapina, OŠ Stjepana Radića, Brestovec Orehovički, OŠ Zlatar Bistrica, Zlatar Bistrica i u OŠ Gornje Jesenje, Gornje Jesenje.

Svečanu dodjelu obogatili su učenici 2. razreda OŠ Gornje Jesenje s učiteljicom Davorkom Krklec pripremivši prigodni glazbeno-scenski program.

Tekst i foto: ŽŠSS KZŽ

Datum početka
05/06/2023
Datum završetka
05/06/2023