Skip to main content

ISF members exchange meeting: Ivan Dujić predstavio aktivnosti HŠSS-a

Glavni tajnik dr. sc. Ivan Dujić predstavio je aktivnosti Hrvatskog školskog sportskog saveza na ISF member countries exchange meeting-u domaćina Chinese Taipei School Sport Federation.

 

 

Školska sportska federacija Kineskog Taipeija organizirirala je online susret ISF-ovih država članica s ciljem razmjene iskustava sportaša školaraca i predstavljanje praksi u školskom sportu različitih država iz ove svjetske zajednice.

The 2022 ISF member countries exchange meeting uključio je predstavnike saveza iz Tajvana, Francuske, Luksemburga, Hrvatske i Srbije, kao i ministrice obrazovanja Tajvana Hsiao-Fen Huang te predsjednika i glavnog tajnika saveza domaćina.

 

 

Glavni tajnik Hrvatskog školskog sportskog saveza Ivan Dujić predstavio je aktivnosti u hrvatskom školskom sportu kao i praksu sudjelovanja na međunarodnim školskim sportskim događanjima.

 

 

Ovaj je susret najavio povezivanje država članica ISF-a u međunarodnim aktivnostima te potvrdio namjeru i poticaj razmjene iskustava s ciljem razvoja i unaprjeđenja praksi u školskom sportu. Glavni tajnik pozdravio je ideju sudjelovanja hrvatskih učenika na međunarodnim sportskim manifestacijama u drugim državama, kao i potvrdio da će biti moguće uključiti djecu iz drugih država u hrvatske školske sportske aktivnosti.

 

Datum početka
24/12/2022
Datum završetka
22/02/2023